team-member
Cheryll de la Croix
Lead Vocal

Mede oprichtster en verantwoordelijk voor de zang binnen Miss.tiQ. Een soulvolle zangeres studerend aan het Albeda Collega waar zij de opleiding muzikant/producer volgt. Beheerst haar stem en weet het publiek te verrassen door haar hoge noten. Van kleins af aan stond zij al op verschillende podia.

team-member

Alicia de Lima

Toetsen

Gestudeerd aan Codarts pop department. Een keyboard player, producer en singer- songwriter die door haar unieke sounds en eigen inbreng een andere dimensie geeft aan ieder willekeurig nummer.

team-member

Sanne Verbogt

Bass

Cum laude afgestudeerd aan Codarts Conservatorium Rotterdam als bassiste. Zij beheerst muziekstijlen zoals pop, soul, jazz, rock, wereldmuziek en dance en kun je haar zien als de meest veelzijdige bassiste. Groovy of Rocky?? Elke noot is raak! Sanne heeft de svmethod (www.svmethod.nl) bedacht en geeft tevens les op het conservatorium.

team-member

Zefanja Nendissa

Toetsen

Deze 'kleine' lady heeft een groot hart voor muziek. Gestudeerd aan Albedacollege muzikant/producer. Deze keyboard player/pianiste weet door middel van haar skills en schoonheid het publiek voor zich te winnen.

team-member

Vanessa Dea

Vocal/Choreo

De bedenker en oprichtster van Miss.tiQ. De passie voor dans en zang begon al in haar kinderjaren. Vanessa doorliep de De Havo voor Muziek en Dans en Dansacademie Lucia Marthas. Zij zal in Miss.tiQ haarzelf laten horen als zangeres en de choreografieen verzorgen voor de frontliners. Zij weet het publiek op te zwepen door haar performance skills en energie!

team-member

Julia van der Molen

Vocal

Deze sexy frontliner gestudeerd aan de Theaterhavo/vwo weet het publiek te inspireren door haar sterke vocalen en haar vrouwelijke charmes. Gegarandeerd verkocht met 1 knipoog!

team-member

Ceciel Moyano Adriaanse

Drums/Bandleider

De stoere female drummer en percussionist is tevens de bandleider van Miss.tiQ. Ceciel brengt haar eigen vibe in de muziek met invloeden van rock, R'nB, latin en soul. Deze ervaren en door vele artiesten gewaardeerde drummer heeft een strakke slag die de energie naar een andere dimensie brengt!

team-member

Jane Rahajaan

Gitaar

Gitariste met diepe wortels in de muziek. Komt uit een grote muzikale familie en is verantwoordelijk voor haar opzwepende solo's. Distortion en licks zijn de keywords die zij weet in te brengen.