Miss.tiQ is een ‘All-Female’ band bestaande uit 8 ‘powervrouwen’ die jullie meenemen vanaf 1854 tot het heden. Zij vertalen in de show de belangrijkste vrouwen die veel verandering hebben gebracht voor het opkomen van de vrouw.

Aletta Jacobs, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Audrey Hepburn, Oprah Winfrey en ‘The Queen of Pop’ Beyoncé zijn voorbeelden die in deze unieke show een grote rol spelen

Miss.tiQ bewijst dat vrouwen met een sterke persoonlijkheid een indrukwekkende carrière kunnen maken. Het repertoire is gebaseerd op genres als soul, pop en R&B waarbij hun eigen muziek een belangrijke rol speelt.

Miss.tiQ weet het publiek op te zwepen met hun zang, dans en performance skills ondersteund door een strak lichtplan en special effects. Acht jonge professionele muzikanten en zangeressen tillen door hun dynamiek en veelzijdigheid entertainment naar the next level.

Theaters, een avondvullende show, een openingsact en evenementen met een groter podium? Miss.tiQ is voor al deze gelegenheden te boeken en geschikt voor alle leeftijden.

Kortom: The Ultimate all female music-experience die sfeer en kwaliteit biedt!

Meet the girls!